søndag 22. februar 2009

Hva som har skjedd de siste dagene..

Fredag:
Vivar og handla i en naboby med den forste "moren" til Camilla. Ho er veldig i farta og kjapp i munnen. F.eks. stod det to jenter ute i veien der vi skulle kjore. Da sa ho at det hender at jenter blir lei seg fordi kjaeresten slaar opp, eller noe, og da steller de seg ute i veien. Saa sa ho: "slapp av jenter, jeg skal hjelpe dere jeg!", saa kjorte ho imot dem. Paa kvelden var vi ute og spiste med venner av Camilla. Vi ble sittende ser som 2 dokker siden vi ikke skjonte noe av det de sa, og det bare var en som kunne bittelitt engelsk.

Lordag:
Vi rydda og pakka og ble kjort til et luksushotell i nabobyen der vi naa befinner oss. Her er det veldig fint og det er mye aa finne paa her. Vi dro hit for aa sole oss og slappe av, og for aa oppleve litt karnevalfeiring. Vi hadde egentlig tenkt til aa dra til Rio, men der er d ikke helt trygt aa dra alene pluss at Camilla ikke faar lov av organisasjonen sin aa dra dit alene.

Sondag:
I dag har vi spist masse god mat paa hotellet og bada og slappa av. Vi har ogsaa vaert med paa vann - aerobic og vann- volleyball. Det var godt aa faa rort litt paa seg!!! Volleyball i vann anbefales!! det er rart hvordan man kan kommunisere gjennom sport og lek uten aa forstaa hva hverandre sier.

2 kommentarer:

  1. Hei igjen, hyggelig å høre at dere har det bra fortsatt, håper dere får med dere litt karnevalsstemning selv om dere ikke får dra til Rio. Her er det ikke mye sambatakter, det har kommet mye snø de siste dagene, det er nok ca. 40/50 cm totalt, så dere kan være glad dere er i varmen. I går kveld var vi på Røstad en tur og drakk kaffe og spiste fastelavensboller. De var helt klar for en Brasil tur, Jens Kristian var litt "reisesyk"
    , han ble kvalm etter at han tok den siste sprøyta. Skal hilse fra alle kjente.

    Stor klem fra Mamma og Terje

    SvarSlett
  2. Du overrasker stadig med dataferdighetene dine mutter`n;)Vi har vel fått litt karnevalsstemning allikevel ja. Det ble litt dansing i går.Vi har ikke kledd oss ut ennå da.
    Ja, tante og dem kan glede seg til Brasil!!
    Klem

    SvarSlett